Barend & Benner

Win 3 tickets voor Sam Fender in Newcastle inclusief vlucht en hotel

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Win 3 tickets voor Sam Fender in Newcastle inclusief vlucht en hotel

Sam Fender-fans opgelet! Deze week maak jij bij 3FM kans op wel een hele mooie prijs: samen met twee vrienden naar een concert van Sam Fender in Newcastle inclusief vlucht en hotel. Lees snel verder!

Sam Fender in hometown Newcastle

De Britse zanger met maar liefst drie 3FM Megahits in de pocket ('Seventeen Going Under', 'Alright' en 'Getting Started') bestormde met onder andere deze tracks wereldwijd de hitlijsten, en bracht afgelopen festivalzomer menig podium, waaronder de Bravo op Lowlands naar nieuwe hoogtes.

Op 9 juni staat de zanger in het St James Park in Newcastle, waar hij ongetwijfeld hetzelfde gaat doen. En het mooie is: jij kan hierbij zijn! Fender heeft een druk tourschema voor de boeg, maar aangezien Nederland niet tussen de data staat, des te leuker dat jij samen met twee vrienden kans kan maken om hem live te aanschouwen in zijn eigen hometown!

Is de Sam fan-d’r?

Hoe je kans maakt op deze mooie all-inclusive prijs? Simpel: luister deze week goed naar Barend & Benner en de Middagshow, hoor jij muziek van de beste man voorbijkomen? App dan via de gratis 3FM app naar de studio! Let op: als jij wordt gebeld, neem dan op met: "Ik ben er!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie