3FM nieuws

Sam Fender pakt de 3FM Megahit met 'Alright'

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Fender pakt de 3FM Megahit met 'Alright'

'Alright' belandde niet op succesalbum Seventeen Going Under, maar bleek toch té goed om te laten liggen. Daarom bracht Sam Fender het nummer alsnog uit en pakt hij daar deze week de 3FM Megahit mee.

'Alright' is een verborgen parel

Het is een liedje over opgroeien en ouder worden en dus een verborgen parel die je bijna had moeten missen. 3FM-dj Olivier: "Tot vorige week was hij alleen te beluisteren als B-kant van een fysieke exclusieve release. Dank de muziekgoden dus dat hij nu eindelijk wel overal te beluisteren is."

Wat maakt het nummer zo goed? "Het meeslepende intro met de karakteristieke belletjes en gitaar, de apotheose met de onmiskenbare Sam Fender-saxofoon en de altijd down to earth teksten van Sam… Dat wil je echt niet missen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Glastonbury Festival

Sam Fender is druk aan het touren. In mei wist hij nog een volle AFAS Live op z'n kop te zetten, maar zijn hoogtepunt van de afgelopen maanden was vast en zeker zijn debuut op het Britse festival Glastonbury. Zijn single en ex-3FM Megahit 'Seventeen Going Under' is inmiddels uitgegroeid tot een ware hit en festivalklassieker. Dat werd bewezen toen het publiek nog massaal door bleef zingen nadat het nummer live allang was afgelopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie