Amsterdam Dance Event

Fedde Le Grand vloog met Coldplay naar Madrid en stond in hun voorprogramma

  1. Nieuwschevron right
  2. Fedde Le Grand vloog met Coldplay naar Madrid en stond in hun voorprogramma

Put your hands up for Detroit... Wie kent de tekst niet. Fedde Le Grand was te gast in de studio tijdens ADE 2019 en vertelde over de keer dat hij met Coldplay naar Madrid stond en over de tijd dat hij overspannen was.

Voorprogramma Coldplay

Wist je dat Fedde Le Grand in het voorprogramma van Coldplay stond? Nee? Wij ook niet. Maar het is echt waar! Hij vloog samen met de band naar Madrid voor een YouTube-concert. En het was een ervaring...

Overspannen

In het voorprogramma staan van Coldplay, de wereld overvliegen en fans die je op handen en voeten dragen. Het klinkt allemaal leuk, maar het kan ook heel zwaar zijn. Vooral als je zusje ook nog eens reuma krijgt en je met je familie in je bedrijf werkt. Het werd Fedde Le Grand op een gegeven moment allemaal een beetje te veel en hij raakte overspannen. De voornaamste reden? Je hebt niet door dat je batterij opraakt. Volgens de dj heb je ook nog een reservebatterij waarvan je ook niet merkt dat 'ie opraakt.

Ook familie speelde een grote rol. “Toen mijn zusje reuma kreeg. Ik nam niet de tijd om dat ruimte te geven en te verwerken.” vertelt Fedde. Meer over hoe hij hiermee omging check je in het stukje hieronder.

Prestatiedruk onder dj's

Eerder spraken wij met Olga Heijns (artiestenmanager), Esther van der Poel (mental coach) en Nathalie Link (boekingsagent) over prestatiedruk en psychische problemen onder dj's. Alle drie werken zij met grote dj's uit Nederland. Zo werkt Olga bijvoorbeeld met Laidback Luke en Nathalie met Afrojack, Hardwell en Kris Kross Amsterdam. Wat merken zij van prestatiedruk en psychische problemen onder hun talenten? En hoe gaan zij daarmee om? Beluister de podcast hieronder en lees verder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie