Amsterdam Dance Event

Hoe overleef ik ADE?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe overleef ik ADE?

Amsterdam staat sinds gisteren he-le-maal in het teken van ADE. Vijf dagen lang de allertofste feestjes en evenementen. Dat is niet niks! Een professioneel feestbeest zorgt dan ook voor een goede voorbereiding om die vijf dagen door te kunnen knallen. Was het gisteren nog niet helemaal perfect? Niet getreurd, wij hebben dé training voor jou. Dit is de ADE Bootcamp.

Dan hebben we het natuurlijk niet over 40 burpees, 60 lunges, 80 squats en 100 push-ups. Nee. Dit is verdomme andere koek. De pot op met je halve marathon. ADE, dat is pas échte sport. Gooi dus je active wear aan de kant en trek je meest stevige fissapakje aan. This training is in session.

Ga wandelen!

Je kunt natuurlijk een fiets huren of je overal heen laten Uberen, maar een echte bikkel gaat gewoon wandelen. ADE is verspreid over heel Amsterdam, dus om al je uitgekozen artiesten en feestjes te zien moet je een stel powerkuiten hebben waar je 'u' tegen zegt. Die train je goed met die wandelingen en je nachtelijke moves.

Planning is key

Pak de landkaart van Amsterdam erbij en leg de line-up ernaast. Wat wil je zien vanavond? Hoelang en hoever gaan je etappes? Waar zijn de waterpunten? Welke picknickbankjes ga je utiliseren en waar staat het publiek om je aan te juichen? Het zijn allemaal factoren waar je rekening mee moet houden, mits je levend aan wilt komen bij het dikste feestje in de A'DAM Toren.

Teambuilding

Dat je met ADE niet alleen op pad gaat is meer dan logisch. Toch is het een ontzettende uitdaging om iedereen op één lijn te krijgen, daarom is het nodig dat je met je vrienden op groepstherapie gaat. Het gaat niet wéér gebeuren dat je groep bij elke T-splitsing kleiner wordt dankzij ieders uiteenlopende wensen. Maak drie datumprikkers aan, ga in gesprek en versla die weggestopte demonen. Jouw groep gaat als één geheel shinen en er is niemand of niets dat tussen jullie zal kunnen komen.

Boodschappenlijstje

Wanneer het bijna ADE-tijd is moet je inkopen gaan doen. Je gaat namelijk een hoop spul nodig hebben om je door het avontuur van je leven heen te slepen. Wat je sowieso moet hebben:
-Energierepen: Heb je tussen feestjes een ontzettende honger, maar red je het niet om een tussenstop te maken bij de kebabzaak? Dan gaat die granenreep met chocolade je helpen de tijd tot die dürüm te overbruggen.
-Dextro: Inkakken is bijpakken! Wel gewoon dextro dan hè. Die energiedipjes zijn verleden tijd met een overdosis druivensuiker.
-Water: Gehydrateerd blijven is natuurlijk prioriteit nummer één. Dus zorg voor voldoende water, met dansen verdampt er meer lichaamsvocht dan je doorhebt.
-Magnesiumpillen: Als je een of twee avondjes al je danspasjes herhaaldelijk ge-bust hebt dan ga je spieren voelen waarvan je niet wist dat je ze had. Een magnesiumpilletje of twee helpt die pijn verzachten.
-Goed schoeisel: Je voeten gaan het flink te verduren krijgen tijdens ADE. Zorg dus voor stevige schoentjes die lekker zitten. Helemaal top als ze ook nog eens makkelijk schoon te maken zijn. Maak je geen zorgen over de looks trouwens, er is waarschijnlijk geen hond die je patta's gaat zien.

Meditatie

Je kunt dit, dit is jouw tijd en jouw feestje. Herhaal dit mantra voor de spiegel tot je jezelf ervan overtuigd hebt... Je bent hiervoor geboren en je gaat op de meest relaxte manier de volgende avond in. Niemand is meer zen dan jij. Je bent er écht helemaal klaar voor. Amsterdam, get ready...

Ster advertentie
Ster advertentie