3FM nieuws

Hoe kun je tegenwoordig veilig uitgaan?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe kun je tegenwoordig veilig uitgaan?

Illegale raves komen steeds meer voor. Volgens 3FM-dj Jamie Reuter heeft dat te maken met dat jongeren het stilzitten zat zijn. Ze ging in haar programma Slapen Kan Altijd Nog op zoek naar oplossingen.

Illegale raves

Uitgaan zoals we dat gewend zijn zit er voorlopig nog niet in. Het coronavirus heeft in een bomvolle kroeg zonder ventilatie namelijk vrij spel. Inmiddels kun je al wel weer op aangepaste manier uit, maar dat houdt bijna altijd in dat je niet kunt dansen. Verre van the real deal dus. Daarom ontstaan er door het hele land illegale feesten, waar alle voorzorgsmaatregelen aan de laars gelapt worden.

Oplossingen

Jamie staat niet achter deze feesten, maar snapt wel dat jongeren het zat zijn. Jamie sprak Jorn, die het initiatief nam voor Save The Rythm Of The Night, een plan om het nachtleven op een veilige manier weer leven in te blazen. Kijk hier wat zijn plannen zijn:

Niet alle luisteraars waren het eens met de plannen van Jorn. Daarom gaat Jamie in gesprek met luisteraars over hoe je de uitgaans-craving stilt, zonder onveilige situaties te maken. Bekijk de discussie hier:

Ster advertentie
Ster advertentie