3FM nieuws

Anna Nooshin haalt 1300 euro op voor 3FM Serious Request met bloemen stylen

  1. Nieuwschevron right
  2. Anna Nooshin haalt 1300 euro op voor 3FM Serious Request met bloemen stylen

Na de succesvolle popquiz van Dennis Weening en de 24-uurs dj-marathon van Julian Jordan is het nu de beurt aan Anna Nooshin om in actie te komen voor 3FM Serious Request. Met het verkopen van haar hippe boeketten haalde ze 1300 euro op voor het Rode Kruis!

En druk dat het was op de Hogeschool van Amsterdam. Tientallen studenten stonden in de rij om één van de hippe boeketten van Anna Nooshin en haar vriendin Lizzy van der Ligt te kopen of om hun eigen bloemen te stylen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bloemen stylen

Binnen een razend tempo waren de bloemen op en Anna’s kunstwerken uitverkocht. Ondernemend als ze is, bedacht Anna direct nog een manier om geld op te halen: wie op de foto wilde met haar of Lizzy, moest eerst een donatie doen aan het Rode Kruis. Stiekem was die felbegeerde selfie natuurlijk dé reden om langs te komen.

De opbrengst van de actie kwam daarmee op 650 euro, wat Anna zelf ook nog eens verdubbelde naar het prachtige fleurige bedrag van € 1300!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom ook in actie

Het stylen van bloemen is Anna’s grootste hobby, maar jij hebt vast ook een talent waarmee je geld op kan halen! Zet dit in voor 3FM Serious Request. Meld je actie aan via de site.

Doel 3FM Serious Request 2017

Alle opbrengsten van deze actie gaan naar het Rode Kruis voor 3FM Serious Request. In de week voor Kerstmis halen we samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Ster advertentie
Ster advertentie