Zwarte Cross

Frank en Joshua van Chef'Special crossen mee op de Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank en Joshua van Chef'Special crossen mee op de Zwarte Cross

Wat onderscheidt de Zwarte Cross van alle andere festivals waar we heen gaan? Het crossen! Mensen komen hier voor de muziek, de gezelligheid, maar vooral ook om motors, praalwagens en de raarste voertuigen over een crossparcours te zien gaan. Dit jaar wilde 3FM-dj Frank wel een poging wagen, maar dan niet alleen... Dus schakelde hij vriendje Joshua Nolet van Chef'Special in.

De race

De klasse waar de mannen aan meedoen is de Zwarte Cross United Colour Race. Wat betekent dat? De meest creatieve wagens en heel erg veel kleurrijk poeder!

Hoe was het?!

De adrenaline giert nog door hun lijf als ze bij Annemieke de 3FM-studio betreden. Frank: "We hebben gezwaaid, gesprongen gedanst. Het was fantastisch!"

Voor Joshua was het een hele nieuwe ervaring. "We hebben hier met Chef'Special al vaker gespeeld, maar dan ben je echt deel van het muziekgedeelte. Je weet wel dat die cross ook bestaat, maar dat krijgen wij nooit mee. En nu zat ik er opeens middenin en dan snap je meteen waarom dit zo'n groot onderdeel van het festival is. Man, wat vet!"

Luister het gesprek met Frank en Joshua hieronder terug

Maar hoe zag die race er nu daadwerkelijk uit?! Nou zo!

De prachtige wagen waar ze op mee mochten liften

Joshua: "Frank, er zit iets in mijn oog..."

Joshua: "Kunnen we hier niet iets op verzinnen?"

Hoppa! Helmpie erbij en we kunnen door!

Ster advertentie
Ster advertentie