3FM nieuws

Justin Bieber deelt emotioneel bericht over de impact van kindster zijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Bieber deelt emotioneel bericht over de impact van kindster zijn

Justin Bieber was dertien toen hij ontdekt werd en van normale tiener binnen twee jaar transformeerde tot de bekendste popster ter wereld. Een droom die uitkomt en een sprookjesachtig verhaal. Maar de impact die het heeft gehad op zijn leven is ongekend en zwaarder dan de meeste mensen denken. Iets wat hij deelt in een emotionele Instagram-post.

Bieber doet 't al een tijdje rustig aan. Na het uitbrengen van zijn succesalbum Purpose en de immense wereldtour die daarbij kwam kijken, trok de Canadese zanger zich terug. Hij wilde aan zichzelf werken, focust zich op het geloof en de nieuwe fase in zijn leven: het huwelijk.

Emotionele Instagram-post

In een post op Instagram blikt Justin terug op het leven dat hij sinds zijn dertiende leidt. Hij kampt al een aantal jaar met depressie en noemt het zelfs: "Sometimes it can even get to the point where you don't even want to live anymore. Where you feel like it's never going to change."

"You see i have a lot of money, clothes, cars, accalades, achievements, awards and I was still unfulfilled. Have u noticed the statistics of child stars and the outcome of their life? There is an insane pressure and responsibility put on a child who's brain, emotions, frontal lobes (decision making) aren't developed yet. When you add the pressure of stardom it does something to you that's quite unexplainable."

Lees de rest van het bericht hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek?

Muziek wordt er hier en daar nog wel uitgebracht. Zo deed hij mij op 'Bad Guy' van Billie Eilish en bracht hij samen met Ed Sheeran 'I Don't Care' uit. Maar een volgend album lijkt nog even op zich te moeten laten wachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie