Meer NPO
STER Advertentie

3FM Talent Blanks heeft met 'Wave' de ultieme zomerhit te pakken

3FM Talent Blanks heeft met 'Wave' de ultieme zomerhit te pakken

Zaterdag 6 juli 2019 - 09:00 uur

Hij heeft al meerdere hits op z'n naam staan, alleen dan met tracks van andere mensen. Onder zijn artiestennaam Blanks maakt hij namelijk al een tijdje covers van de grootste sterren op YouTube. Met zijn nieuwe eigen track 'Wave' is Blanks 3FM Talent geworden.

En daar word je blij van! Blanks is de artiestennaam van Simon de Wit. Hij is 22 jaren jong en poept er de ene pophit na de andere uit. Zijn track 'Wave' tikt inmiddels bijna de 500.000 views aan op YouTube. Maar toch kwam het voor hem als een grote verrassing toen hij vanochtend belde hij met Sander om eventjes te kletsen over het ultieme popliedje en hij het grote nieuws te horen kreeg...

'Wave'

Zijn track 'Wave' blijft na een paar keer luisteren als een oorwurm in je hoofd zitten. De ultieme zomerhit is dus al gemaakt voor dit jaar? Achter de videoclip van zijn track 'Wave' zit trouwens ook een bijzonder verhaal. Simon geeft zijn volgers graag een grote rol in het maken van zijn muziek, en bestaat de clip dus volledig uit video's die door zijn volgers zijn ingestuurd. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blanks op YouTube

3FM sprak eerder met Simon over zijn project op YouTube, dat lees je hierrrr!

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM