Meer NPO
STER Advertentie

'Doin' Time' van Lana Del Rey is de 3FM Megahit van deze week!

'Doin' Time' van Lana Del Rey is de 3FM Megahit van deze week!

Vrijdag 14 juni 2019 - 09:00 uur

Lana Del Rey is lekker bezig de laatste tijd, want ze heeft al drie singles uitgebracht voor haar aankomende album en voegt daar nu als extraatje ook nog eens een cover aan toe. Op het nieuwe nummer maakt ze haar eigen versie van 'Doin' Time' uit 1996 van het ska punk-trio Sublime.  De track is deze week 3FM Megahit!

De zangeres maakte de cover speciaal voor de documentaire over het trio. "Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik naar een nummer van Sublime luister", zegt Lana. Ze heeft het nummer helemaal eigen gemaakt door de zomerse vibe in de track en klinkt bijna alsof het zo van haar debuutalbum afkomt. 

Norman Fucking Rockwell

Eerder bracht Del Rey al 'Mariners Apartment Complex', 'Venice Bitch' en 'hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it' uit. De titel 'hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it' is ongeveer net zo lang als het nummer zelf en is een van de singels van het langverwachte nieuwe album Norman Fucking Rockwell, welke later dit jaar uitkomt. De planning was dat de plaat in maart al zou verschijnen, maar is om onbekende reden uitgesteld. 

Zin in meer muziek?

Abonneer dan op de 3FM Now Playing, we voegen elke vrijdagmiddag nieuwe nummers toe aan de lijst!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook