Meer NPO
STER Advertentie

Ga Gek Voor Je Track: Teletubers zingen serenade voor Fajah Lourens

Ga Gek Voor Je Track: Teletubers zingen serenade voor Fajah Lourens

Woensdag 10 april 2019 - 21:34 uur

In Ga Gek Voor Je Track geeft Frank van der Lende drie opdrachten aan beginnende artiesten, voeren zij deze goed uit dan winnen zij airtime op 3FM! De band Teletubers beet het spits af. 

De Teletubers maakten maar al te graag kans op die airtime bij 3FM. Maar wat moesten ze daarvoor doen? Franks opdracht luidde als volgt:

Vandaag spelen de vrouwenelftallen van Nederland en Chili tegen elkaar in het AFAS stadion, Alkmaar. Ga daarheen en speel het liedje 'Wij Houden Van Oranje' voor 20 man publiek als Nederland wint, of het nummer 'Gracias A La Vida' voor 10 man Chileens publiek als Chili wint. Belangrijk: je moet het publiek minimaal een minuut lang vasthouden.

Hoe ging dat?

De reis verliep soepeltjes. Wel belandde de band op het laatste stuk naast de snelweg. Onderweg was al duidelijk dat het Nederlands vrouwenelftal zou winnen. Om 19:45 stond het namelijk al 5-0! Het lukte ze uiteindelijk om meer dan 20 man minimaal een minuut lang vast te houden met hun versie van 'Wij Houden Van Oranje' en zo wonnen zij een prachtige prijs: 1/3 van hun track op 3FM! Hoe hun avond er precies uitzag zie je hier:

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede opdracht

De tweede opdracht is natuurlijk een tandje moeilijker, maar zeker niet onmogelijk. Frank belde de band op met de volgende opdracht: 

Fajah Lourens, bekend als soapactrice en killerbody fitnessguru, krijgt een eigen datingprogramma waarin ze haar droomman probeert te vinden. Ga vanavond op zoek naar Fajah Lourens en speel een serenade voor haar om haar hart te veroveren.

Gelukt?

Na een half uur was er toch lichte paniek bij de band. Ze kwamen erachter dat Fajah een fotoshoot zou hebben, dus ze sprongen in de trein in de hoop op tijd aan te komen voor een schitterende serenade. Helaas lukte dat niet, maarrr... ze kregen Fajah Lourens wel aan de line via de videochat! Of dat telt en hoe die serenade klonk zie je hier:

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Morgen derde opdracht

Morgen krijgt de band een derde opdracht. Voeren zij deze goed uit dan wordt hun hele nummer gedraaid op 3FM!

Kijk live naar 3FM

Lees ook