3FM nieuws

Maan en 3FM-dj Frank maken samen een uur lang radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Maan en 3FM-dj Frank maken samen een uur lang radio

Iedere maandagavond ontvangt 3FM-dj Frank in het laatste uur van zijn show De Bende van Van der Lende een artiest. Waarom? "Omdat die muzikanten op maandag meestal toch niet zoveel te doen hebben haha," aldus Frank. Afgelopen maandag was dat zangeres Maan, die een uur kwam kletsen over haar muziek, toekomstplannen en dromen.

Lekker verliefd

Tijdens zo'n show wordt er natuurlijk veel eigen muziek en inspiratie gedraaid. Welk eigen liedje Maan kiest? 'Lief Zoals Je Bent', omdat dit haar eerst eigen Nederlandstalige liedje was. Maar waar gaat de track eigenlijk over?

"Het is heel moeilijk om een liedje zomaar opeens te omschrijven. Ik zing het altijd, ken de tekst uit mijn hoofd, maar om het dan ineens zo beknopt uit te leggen is moeilijker dan je denkt haha." Simpel gezegd is het gewoon een liefdesliedje. Eentje die gaat over de fase waar Maan nu zelf in zit met haar vriend Tony Junior. Lekker verliefd, noem je dat! Heerlijk!

Werken met Anouk

Het nummer schreef ze samen met Anouk en Paul Sinha. "Ik was best wel heel erg zenuwachtig om met Anouk te werken. Tijdens The Voice waren het niet altijd lovende woorden van haar. Maar toen zag ik haar in de studio, gaven we elkaar een knuffel en was het eigenlijk meteen chill. Ze was heel lief, wat mij natuurlijk vleugels gaf en waardoor we al snel in dezelfde flow raakten."

Roddelradio met Maan

Natuurlijk werd er ook een ouderwets potje Roddelradio gespeeld. Dit keer ging het over baby-kleertjes, boxershorts naar je hoofd geslingerd krijgen en niet herkend worden.

Ster advertentie
Ster advertentie