Meer NPO
STER Advertentie

'Hou Je Bek En Bef Me' van Merol krijgt leeftijdsgrens van 18+

'Hou Je Bek En Bef Me' van Merol krijgt leeftijdsgrens van 18+

Dinsdag 19 februari 2019 - 14:19 uur

Er is blijkbaar een hoop te doen om de nieuwste track van Merol, 'Hou Je Bek En Bef Me'. De titel van het nummer spreekt natuurlijk al lekker tot de verbeelding, maar ook de videoclip heeft heel wat losgemaakt bij de mensen. Daarom heeft YouTube er nu een leeftijdsgrens aan gehangen! 

De videoclip kwam uit op Valentijnsdag en gooide hogen ogen, ook bij YouTube. Zij vinden de video namelijk zo expliciet dat ze er een leeftijdsblokkade op hebben gezet. De video zou 'gevaarlijke of gewelddadige handelingen bevatten'. Ook zou het drugsgebruik, minderjarige die roken of bomb making laten zien. "Maar dat zit er allemaal niet in. Alle befposities zijn zelfs per ongeluk!?", zegt MEROL. Er zit gewoon iemand piano te spelen. En die andere dude is gewoon op zoek naar de parkeerkaart.

Wat vindt ze van de leeftijdsblokkade? Frank vroeg haar het hemd van het lijf dus luister hier lekker op je gemak het hele gesprek terug. 

'Merol en haar verwijderde video op Youtube'

'Hou Je Bek En Bef Me'

Leeftijdsblokkade of niet: bij deze kunnen alle mensen boven de 18+ nog een keer genieten van de video.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj Sander Hoogendoorn in de clip!

"Wat is het weer heerlijk ordinair!" "Ordinair? Maar je hebt er wél aan meegewerkt, man!" Sander belde kort met Merol om even te kletsen over het nummer en andere liedjes die erop lijken. En natuurlijk omdat hij zelf ook een rolletje heeft in de videoclip!

Lees meer...

- Merol is #10 in de 3FM Live List 2019 
- Merol was te gast bij Sanders Vriendenteam
- Dit is de video voor 'Hou Je Bek En Bef Me'

Kijk live naar 3FM

Lees ook