Meer NPO
STER Advertentie

Meer Zen-tijd voor Mark+Rámon!

Meer Zen-tijd voor Mark+Rámon!

Maandag 26 november 2018 - 13:09 uur

De 180 kilometer lange wandeltocht die Mark+Rámon gaan afleggen voor het Rode Kruis tijdens 3FM Serious Request: Lifeline is niet alleen een lichamelijke challenge. Ook hun geest zal behoorlijk op de proef gesteld worden. Als mentale voorbereiding op deze barre tocht deden Mark+Rámon een cursus mindfulness. Kijk hier hoe Mark+Rámon hun innerlijke zen vinden met behulp van een rozijntje. Namasté!

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: LIFELINE

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederlandbescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.  

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

KOM IN ACTIE

Als jij je actie aanmeldt via 3FM.nl/kominactie is er een kans dat een van de dj-teams jouw kant op komt. Door een tof event te organiseren maak je jouw actie, dorp of stad dus onderdeel van de Lifeline!

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM