Meer NPO
STER Advertentie

Tom Odell en Alice Merton blijken een ultieme combinatie

Tom Odell en Alice Merton blijken een ultieme combinatie

Zaterdag 24 november 2018 - 11:47 uur

Vorig jaar was daar opeens het liedje 'No Roots' van Alice Merton. Eén van de grootste radiohits van 2017! Dat merkte Tom Odell ook op. Daarom nodigde hij de zangeres uit voor een duet op zijn nieuwste album Jubilee Road. En wat voor een... Vanaf deze week hoor je 'Half As Good As You' nieuw op 3FM.

Samenwerking

Voor Alice voelde het als een grote eer dat ze door een van haar favoriete artiesten gevraagd werd voor een samenwerking. Op haar Instagram schreef ze: "One of my favourite artists (and I mean literally favourite artists) Tom Odell is releasing a beautiful song tomorrow and I feel honoured to share this song with him."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Half As Good As You'

Is het het ultieme feelgood liedje van deze winter? Misschien wel! Het wordt in ieder geval lastig om hem nog te verslaan. Dit nummer kan je namelijk onder iedere mogelijke kerstcommercial plakken die binnenkort weer op televisie verschijnen.

Zo'n eentje waar je een oude man alleen in een huisje ziet zitten met een grote kerstboom waar tientallen cadeautjes onder liggen. Maar ja... helaas sneeuwt het waardoor zijn (klein)kinderen gestrand zijn. Verdrietig staart hij uit het raam totdat daar dan toch opeens  in de verte wat lichtjes opdoemen. En ja hoor. Daar komen ze met z'n alleen aangelopen. Happy f*cking christmas! Zie je het voor je? Ja he...

Tom Odell in de AFAS Live

Afgelopen maand stond de Britse singer-songwriter nog in een volle AFAS Live. 3FM was daar ook bij? En gelukkig hebben we de beelden nog. Klik hier en ga nog voor één avondje even terug.

Kijk live naar 3FM

Lees ook