Video

Lowlands heeft een speciaal plekje in Tom Odell’s hart

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands heeft een speciaal plekje in Tom Odell’s hart

Tom Odell over zijn eerste ervaring op Lowlands, een speciale backstage ontmoeting met Patty Smith én waarom het festival zo'n bijzonder plekje in zijn hart heeft.

Derde keer op Lowlands

Tom Odell stond op zondagmiddag voor de derde keer op Lowlands. Volgens hem was het optreden heel realxed, want iedereen warmde samen op. "It was like we all had breakfast. We woke up at 4 and when I arrived in The Netherlands, I slept in the bus until about 12.” De dag voor Lowlands had Tom nog een optreden in Noorwegen. Het publiek daar is niet te vergelijken met Lowlands.

Een van de beste in Europa

Lowlands heeft namelijk een speciaal plekje in zijn hart. Het eerste grote festival waar hij speelde was Pinkpop en daarna Lowlands in 2014. Hij denkt terug aan de tijd met zijn vriendin, waarmee hij op de heuvel achter de Alpha zat te chillen en over de menigte uitkeek. Hij gaat zelfs zo ver dat hij Lowlands een van de beste Festivals in Europa. In het interview vertelt hij ook nog over een geweldige backstage ervaring met Patty Smith op Lowlands, een van zijn idolen. Check 't hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tom Odell 3FM sessie op Lowlands

'Grow Old With Me' , 'Half As Good As You' en 'If You Wanna Love Somebody'. Tom Odell speelde ze allemaal tijdens een intieme sessie op Lowlands in de 3FM Hangout. Kijk de sessie hier terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie