Meer NPO
STER Advertentie

Tom Odell betovert de AFAS Live met simpelweg zijn piano

Tom Odell betovert de AFAS Live met simpelweg zijn piano
Nathan Reinds

Vrijdag 9 november 2018 - 13:47 uur

Gisteravond stond Tom Odell in een volle AFAS Live te schitteren. Hij bewijst nogmaals dat simpelweg een man en zijn piano meer dan genoeg is om zo'n grote zaal in extase te krijgen. En wat mooie verhalen tussendoor natuurlijk!

Opeens was 'ie daar

Want interactie met zijn fans is iets dat Tom met de paplepel is ingegoten. Daar begint hij echter niet mee. Nee, een goede vijf minuten voor zijn geplande aanvangstijd betreedt hij in alle rust en vanuit het niets het podium. Hij neemt plaats en terwijl het publiek nog een beetje overdonderd is zet hij het nummer 'Jubilee Road' in. De gelijknamige titeltrack van zijn laatste album.

3FM was er deze avond ook bij en via de story op ons Instagram-kanaal kon je de hele show meegenieten. Check hieronder die beelden!

De mooie momenten

Een aantal dingen die we deze avond over Tom hebben geleerd zijn dat hij ten eerste nog steeds niet kan fluiten. Tijdens 'Wrong Crowd' zet hij het gewoonlijk in, maar het is na al die jaren nog steeds meer blazen met geluid dan écht fluiten. Daarom roept hij de fans maar op om het voor hem te doen. Wat ze natuurlijk maar al te graag doen!

Ook vertelt Tom ons over het verhaal achter ex-3FM Megahit 'If You Wanna Love Somebody'. "I feel like sometimes we can misplace or lose the sensation of being loved. We think it has disappeared. That's what this song is about. But also the realization that we're wrong about that! It's always there!" Mooi gezegd, Tom!

Gelukkig hebben we de foto's nog 

Foto's: Nathan Reinds

Vriend Frank

Zijn grote 3FM-vriend Frank van der Lende kon door zijn avondshow niet bij het Concert zijn... Maar lief als hij is, sprak Tom een voicemail bij de dj in.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.  

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Kijk live naar 3FM

Lees ook