Meer NPO
STER Advertentie

Empress Of weet even helemaal niet meer wat ze moet met de liefde

Empress Of weet even helemaal niet meer wat ze moet met de liefde

Zondag 16 september 2018 - 15:00 uur

Empress Of kwam in 2012 in the spotlight te staan omdat ze anoniem filmpjes op YouTube plaatste waarin ze 1 minuut zong. En dat deed ze erg goed, want haar eerste single 'Champagne' kwam niet lang daarna uit en werd erg goed ontvangen. Daarna was haar muzikale carrière snel geboren.

Lorely Rodriguez, zoals Empress Of in het dagelijkse leven heet, gaat voor de troon met de emotionele 'When I'm With Him'. Vanaf deze week staat deze track op de playlist van 3FM!

'When I'm With Him'

Gooi emotionele struggles, een dromerige stem en een catchy beat door de blender en je krijgt een lekkere cocktail die 'When I'm With Him' heet. Lorely kijkt emotioneel terug op haar stukgelopen relatie en weet zich met de zin 'I don't know how to love, I pretend' geen raad meer in de wereld van de liefde. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feitjestijd

Detail over de artiestennaam van Lorely: die is geïnspireerd door een tarot-sessie! Ze deed het met een vriend van haar en de eerste kaart die hij trok was de Empress-kaart, die staat voor vruchtbaarheid, kracht en motherhood. En daar kon Lorely zich dus wel in vinden!

 

US

'When I'm With Him' is onderdeel van haar nieuwe album US, waarvan nu ook de tracklist bekend is. Lang hoef je niet te wachten, want haar tweede album verschijnt op 19 oktober!

Meer nieuwe muziek? Check 3FM Now Playing! 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook te beluisteren op Apple Music en Deezer

Kijk live naar 3FM