Meer NPO
STER Advertentie

Kovacs is klaar voor het weekend!

Kovacs is klaar voor het weekend!

Zondag 15 juli 2018 - 10:00 uur

De Eindhovense Sharon Kovacs is weer terug! Met de nieuwe single 'It's The Weekend' geeft ze ons een klein voorproefje van haar aankomende album Cheap Smell. Vanaf deze week hoor je dit vrolijke weekend-anthem van Kovacs op 3FM. 

IT'S THE WEEKEND

Kovacs staat bekend om haar krachtige jazzy sound met een donker laagje. Met 'It's The Weekend' krijgen we echter een hele nieuwe kant van de gemillimeterde Brabantse zangeres te zien. Ze zit goed in haar vel en staat midden in het leven en dat kun je horen. Samen met Liam Howe (die gewerkt heeft met o.a. Adele en Lana de Rey) en songwriter Eg White is ze de Laundry-studios ingedoken. Daar zette ze dit gevoel binnen 30 minuten om in muziek. Alles in dit nummer ademt vrijheid, onafhankelijkheid en optimisme. Van de luchtige Caribische sound en de vrolijke poppy vocals krijg je niets anders dan goeie vibes en zin in het weekend!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DEBUUT

Na het afronden van de Rock City institute bracht ze haar debuutalbum Shades of Black uit. En niet zonder succes! Met de single 'My Love' werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en haar nummer 'Diggin' werd 3FM Megahit. Inmiddels heeft ze haar strepen op het internationale podium verdiend. Zo won ze een Edison Award en een 3FM Award voor Beste Nieuwkomer en sleepte ze de European Border Breakers Award (EBBA) in de wacht, de Europese muziekprijs voor nieuwe veelbelovende artiesten.

NIEUW OP 3FM

Meer nieuwe muziek? Check dan hieronder onze Now Playing at 3FM playlist op Spotify. Je vindt de lijst natuurlijk ook op Deezer en Apple Music.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM