Meer NPO
STER Advertentie

Het 6-jarige dochtertje van Beyoncé biedt $19.000 op kunstveiling

Het 6-jarige dochtertje van Beyoncé biedt $19.000 op kunstveiling
ANP

Dinsdag 20 maart 2018 - 07:00 uur

"Picasso Baby!" Met Jay Z als vader en Beyoncé als moeder is het niet raar dat je als kind een goed gevoel voor kunst en mooie dingen krijgt. Blue Ivy Carter, op dit moment amper zes jaar oud, heeft dat dit weekend goed laten merken tijdens het Wearable Art Gala in Los Angeles.  

Voor het goede doel

Beyonce's ouders organiseerden het gala om geld op te halen voor het WACO (Where Art Can Occur) Theater Center. WACO is een plek waar jongeren worden begeleid en waar ze zich kunnen ontwikkelen door het maken van kunst en theater. Tijdens de avond kregen Beyoncé en Gloria Carter, de moeder van Jay Z,  awards voor het humanitaire werk dat zij hebben gedaan. Dit stond echter in het niet bij wat er daarna gebeurde... 

"Daddy, I want this one!"

Bij een kunstveiling bood kunstliefhebber Blue Ivy $17.000 voor een schilderij. Hierna ging de prijs verder omhoog en bood Blue $19.000. Papa Jay grapte dat hij het er stiekem niet mee eens was en probeerde zijn dochter tegen te houden, zonder succes. Uiteindelijk was het bod van Blue Ivy toch niet hoog genoeg, acteur Tyler Perry ging er met het schilderij vandoor. Hij betaalde $20.000.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bij volgende items had de familie Carter wel succes: Blue Ivy ging met een kunststuk gemaakt van medische- en wetboeken naar huis ter waarde van $10.000. Mama Beyoncé besloot om een paar oorbellen te kopen voor $17.000. Koopjes, toch?

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM