Nu op 3FM: -

Ed Sheeran lacht Arya uit in eerste aflevering Game of Thrones

Ed Sheeran lacht Arya uit in eerste aflevering Game of Thrones

Maandag 17 juli 2017 - 11:28 uur

Game of Thrones-fans melden zich vandaag massaal ziek, gaan de deur niet uit en zitten non-stop de eerste aflevering van het nieuwe zevende seizoen te kijken. Wij kijken voornamelijk even terug naar de scène met Ed Sheeran. Ook in de serie heeft hij een stem van een engel, maar hij lacht wel de arme Arya uit. Check 't hier. 

In de scène speelt Ed een Lannister-soldaat. Je weet wel, die hoort te vechten voor de koningin, Cersei. Het wordt een koude nacht en daarom nodigen hij en zijn mede-soldaten Arya uit om een hapje te komen eten. Er hangt een heerlijk ogend konijn/eekhoorntje aan 't spit, waar ze best een hapje van mag. Weten zij veel dat Arya onderweg is om hun koningin te vermoorden. Wanneer zij haar wraakplannetje onthult, lachen de mannen haar keihard uit.

Hoe lang zal het duren voordat de groep doorheeft dat Arya bloedserieus is? En hoe lang zal lieve Ed Sheeran in leven blijven? Wij kunnen niet wachten tot de volgende afleveringen. 

De scène nog niet gezien? Check 'm hier:

Ed Sheerans eerdere rollen

Wist je dat dit niet het eerste rolletje is van Ed Sheeran? Eerder speelde hij bijvoorbeeld al in Undateable en The Bastard Executioner. Zal hij ooit serieus een carrièreswitch overwegen? Wij hopen stiekem van niet. 

Game of Thrones seizoen 6 recap

Speciaal voor wie van plan is om zo snel mogelijk de nieuwe aflevering te gaan kijken, maar een kleine opfrisser nodig heeft: hieronder check je de ultieme samenvatting van seizoen 6! Zo weet je zeker dat je er weer lekker inzit voor de eerste aflevering. Graag gedaan!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen