3FM Awards

Racoon wint de 3FM Award voor Beste Artiest Pop

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon wint de 3FM Award voor Beste Artiest Pop

De winnaar van de 3FM Award voor Beste Artiest Pop 2014 is: RACOON!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Racoon ging er afgelopen twee jaar met de prijs voor Beste Artiest Pop vandoor: in 2014 dus dé kans op een hat trick. De Zeeuwen pakten deze kans met beide handen aan en grepen de 3FM Award uit handen van Bart Arens. Een unieke prestatie in de geschiedenis van de 3FM Awards.

Sprakeloos

Bijna sprakeloos was de band. Het enige wat ze uitbrachten was een kort: 'Dankjewel, wat een ontzettende eer om hier weer te staan. Waanzinnig bedankt!' Achteraf bij Sander gaven ze ook toe: 'we hadden het echt niet verwacht'.

Racoon

De winnaars van vorig jaar doen er natuurlijk alles aan om hun titel Beste Artiest Pop ook dit jaar opnieuw te verlengen. Ze wonnen die award namelijk ook al in 2012 en 2013. Het is dus dé kans om een hattrick te scoren. Tot nu toe hebben de mannen negen 3FM Awards bij elkaar gespaard. Racoon is in 2014 in drie categorieën genomineerd: die voor Beste Single voor de 3FM Serious Request anthem 'Shoes Of Lightning', in de categorie Beste Band en natuurlijk de categorie Beste Artiest Pop. En die laatste, die sleepten de mannen donderdag 10 april in de wacht tijdens de tiende editie van de 3FM Awards.

De andere genomineerden in de categorie Beste Artiest Pop waren:

BLØF
Niels Geusebroek
Nielson
Rigby

Racoon live

Live lieten de mannen uit Zeeland zien wat ze waard waren met een liveversie van hun 3FM Serious Request anthem 'Shoes Of Lightning'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie