3FM Awards

3FM Awards op 21 maart met DI-RECT, The Indien, Douwe Bob en Roxy Dekker

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Awards op 21 maart met DI-RECT, The Indien, Douwe Bob en Roxy Dekker

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indien belooft het weer een feestje te worden in PAARD, Den Haag.

De genomineerden voor de 3FM Awards zijn inmiddels bekend, en door te stemmen maak jij nog kans op tickets op de uitverkochte 3FM Awards.

Line-up

De 3FM Awards zijn natuurlijk niet compleet zonder optredens van jouw favoriete artiesten. DI-RECT is dan ook geen onbekende van de publieke popprijs. In zowel 2020 als 2021 gaf de band twee prachtige optredens, en werden dat tweede jaar zelfs uitgeroepen tot de grote winnaars van de avond! Eens kijken of ze dit jaar weer in de prijzen vallen…

The Indien maakt dit jaar hun debuut bij de 3FM Awards, zowel als performer als genomineerde! Met hun unieke sound heeft de band de aandacht van 3FM weten te grijpen, waarna ze dit jaar zijn uitgeroepen tot onderdeel van de 10 van 2024, een lijst van artiesten die het volgens 3FM dit jaar helemaal gaan rocken. Zal een 3FM Award dan ook in het vizier liggen?

Douwe Bob heeft weinig introductie nodig. In 2015 wint hij de prestigieuze Schaal van Rigter tijdens de 3FM Awards voor zijn plaat ‘Sweet Sunshine’, die dat jaar het vaakst van alle platen op de zender te horen was. Dit jaar keert hij terug met nieuwe muziek en is hij klaar om het podium te betreden. Wie kan zijn zoete gitaarklanken nou weerstaan?

Nog een artiest die behoort tot de 10 van 2024, is Roxy Dekker. Afgelopen jaar was het onmogelijk om haar niet voorbij te zien komen met haar break-out hit ‘Anne-Fleur Vakantie’, waarna ze dit succes opvolgt met het even catchy nummer ‘Satisfyer’. Tijdens Serious Request 2023 heeft ze al bewezen dat ze het hele publiek meekrijgt, dus dat zal sowieso geen probleem zijn tijdens de 3FM Awards.

3FM Awards 2024

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indien belooft het weer een feestje te worden. De 3FM Awards in PAARD, Den Haag zijn uitverkocht, maar door te stemmen maak jij nog kans op tickets.

Ook reikt 3FM op 21 maart voor het eerst een award uit aan de Beste Fan. Lees hier hoe jij kans maakt op deze award, en tijdens de 3FM Awards het podium deelt met de winnende artiesten.

Ster advertentie
Ster advertentie