3FM Awards

Kensington wint 3FM Serious Talent Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington wint 3FM Serious Talent Award

Kensington heeft op Paaspop de 3FM Serious Talent Award 2013 in ontvangst genomen uit handen van Tijs van Liemt.

De 3FM Serious Talent Award van 2013 komt op de schoorsteenmantel van de leden van Kensington te staan. Zij ontvingen de prijs tijdens Paaspop in Schijndel uit handen van Mr Serious Talent Tijs van Liemt. De 3FM Serious Talent Award gaat naar de artiest of band die ten volste gebruik heeft gemaakt van het predicaat Serious Talent en daarmee de carrière naar een hoger niveau heeft getild.

Kensington wint 3FM Serious Talent 2013

Tijs van Liemt: “Kensington is een band die 3FM al langer steunt onder de vlag 3FM Serious Talent. Dit jaar hebben ze naar onze mening de stap naar het grote publiek gemaakt. Live zijn ze uitgegroeid tot een van de beste bands van Nederland. Het harde werken van de band leidde onder meer tot het mogen afsluiten van Noorderslag en een plek op Pinkpop.”

Genomineerd voor de 3FM Awards

Kensington behoort met vier nominaties op zak, net als Racoon, Kane en Jacco Gardner, tot de meest genomineerde artiest van de 3FM Awards. De Utrechtse band beklimt donderdag 18 april het podium tijdens de 3FM Award show in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. De mannen maken nog kans op de 3FM Award voor Beste artiest rock, Beste album en Beste live act.

Ster advertentie
Ster advertentie