Nu op 3FM: -

Shawn Mendes stoot Bieber van z'n troon

Dinsdag 8 november 2016 - 18:00 uur

Tijdens de MTV EMA's in Rotterdam sleepte Shawn Mendes de award voor 'Best Male' binnen. Watch out Bieber, there's a new Canadian in town!

Al het goede komt uit Canada 

De vergelijking tussen Bieber en Mendes is al vaak gemaakt en niet alleen omdat beide heren uit Canada komen. Wat zit er in godsnaam in 't water daar? Waar Justin op YouTube werd ontdekt, sleept Shawn via de app Vine een platencontract binnen. Jong, retegoed en o zo geliefd bij de tienermeisjes.

Toch won Bieber het altijd nog van Shawn Mendes. Tot dit weekend! Tijdens de MTV EMA's in Rotterdam stootte hij Justin, na jaren van winst, van de troon als 'Best Male Artist'. You go, Shawn!

Shawn Mendes tijdens de MTV EMA's 2016

Wie is Shawn?

Dat we je dat nog moeten vertellen?! Nee hoor, kan best. Hier een lesjes Shawn Mendes 1.01. Deze knappe dude maar vooral goeie artiest is pas achttien lentes jong, heeft inmiddels twee platen uitgebracht (Handwritten en Illuminate) en al vier enorme hits op zijn naam staan.

De Hits

De eerste track was 'Stitches' in maart 2015, die wij helemaal grijs hebben gedraaid op 3FM. Daarna bracht de samenwerking tussen een dame van Fifth Harmony en Shawn ons 'I Know What You Did Last Summer'. De ultieme zomerhit!  Op album nummer twee Illuminate staan de nummers 'Mercy' en 'Treat You Better' en die leverden hem een enorme wereldtour op. Op 1 mei 2017 staat hij in een binnen no-time uitverkochte Ziggo Dome.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrijwilligerswerk

Waar Shawn bezig is met zaken als depressie onder jongeren en geholpen heeft met het bouwen van een school in Ghana, verkoopt Bieber op dit moment vip-kaartjes voor een half miljoen... 1-0 voor Shawn, Bieber!

Het is duidelijk; we kunnen niet meer om Shawn Mendes heen. En waarom zouden we dat ook in godsnaam willen?  

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen