3FM nieuws

Miley Cyrus: van sloopkogel naar yogamat

  1. Nieuwschevron right
  2. Miley Cyrus: van sloopkogel naar yogamat

Waar is Miley? Nou, ze lijkt op dit moment vooral druk met haar honden en yoga-oefeningen.

Miley Cyrus was afgelopen weekend niet op de MTV VMA's. Bijzonder, want de afgelopen jaren was ze daar kind aan huis. Wij vroegen ons af waar ze dan wel uithangt en of ze nog wel muziek maakt.

Bye Hannah Montana, Hi Miley!

In 2013 brak Miley definitief met haar Hannah Montana-imago. Het was tijd voor een comeback in een nieuw (lees: sexy) jasje. Ze bracht 'We Can't Stop' uit en beukte niet veel later ons leven binnen met een sloopkogel. De licht pornografische video van 'Wrecking Ball' werd meer dan 850 miljoen (!) keer bekeken op YouTube en sindsdien kunnen we nooit meer normaal naar een sloopkogel kijken. Niet dat we vaak naar sloopkogels kijken, maar toch.

In 2013 en 2014 kon je niet om Miley heen. Of je nu wilde of niet: overal kwam je haar met haar lange tong tegen.

Where are you now?

Maar goed, het succesvolle Bangerz dateert alweer uit 2013. Ze bracht nog wel een vijfde plaat uit (Miley Cyrus & Her Dead Petz), maar die was lang niet zo succesvol als de vorigen. Ondertussen lijkt ze alleen nog maar oog te hebben voor haar honden en yoga-oefeningen. Op Instagram schreef ze op de dag van de VMA's:

"Sorry, I can't make it to the VMAzzz I am too busy at home doing yoga & making out with my dogs!"

Sorry I can't make it to the VMAzzz I am toooo busy at home doing yoga & making out w my dogs! ??????????

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op 28 Aug 2016 om 12:13 PDT

Miley op de beeldbuis

Waar is Miley nog meer druk mee? Nou, dat zullen we je vertellen. Ze is in The States binnenkort veel op de beeldbuis te zien. Samen met Adam Levine, Alicia Keys en Blake Shelton en schittert ze vanaf september als jurylid in het talentenjacht-programma The Voice. Ook werd bekend dat Miley Cyrus een hoofdrol krijgt in Crisis in Six Scenes, een nieuwe tv-serie van de stokoude en beroemde regisseur Woody Allen.

Ondertussen wachten wij geduldig op een nieuwe 'Wrecking Ball' en moeten we het vooralsnog doen met haar hondenfoto's op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie