3FM nieuws

ICYMI: Imagine Dragons live op het witte doek, Adele zingt Spice Girls

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Imagine Dragons live op het witte doek, Adele zingt Spice Girls

Het muzieknieuws van donderdag 14 januari op één plek, just In Case You Missed It!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

15.40 uur: Ellie Goulding heeft een leger

De Britse Ellie Goulding heeft een videoclip uitgebracht bij haar song ‘Army’, afkomstig van haar album Delirium uit 2015. Ellie blijft ondanks haar succes gelukkig heel normaal en liet zich filmen terwijl ze in haar sweater met vriendinnen op de bank zit. Een klein kijkje in het privéleven van een superster! Quick quick, click click.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

13.14 uur: Chairlift brengt nieuwe single uit

Van Chairlift hoorden we voor het laatst iets in 2012, maar de indierockband uit New York is helemaal terug. In 2015 brachten ze ‘Ch-Ching’, ‘Crying In Public’ en ‘Romeo’ uit en afgelopen woensdag was daar alweer een nieuw nummer. ‘Moth To The Flame’ ging in première op Beats1 en die vind je ook terug op het album Moth dat op 22 januari uitkomt.

11.05 uur: De teaser van Weezer

Ze lopen al een jaartje of 24 mee in de muziekindustrie en in die tijd hebben ze al The Green Album, The Blue Album en The Red Album uitgebracht. What's next? Wit! De website van de band is sneeuwwit, net als hun laatste berichten op social media. Het lijkt erop dat we binnenkort een aankondiging gaan krijgen!

9.20 uur: Imagine Dragons in je bioscoop

Imagine Dragons heeft een concertfilm gemaakt van hun Smoke + Mirrors Tour, die op dit moment nog in volle gang is. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor hun concert in Amsterdam op 5 februari? Geen stress. Ook in Nederland kun je in bepaalde bioscopen gewoon meegenieten van hun concert in Toronto, Canada. Houd woensdag 2 maart vrij in je agenda! De band zelf is er erg enthousiast over:

"We put more blood, sweat and lasers into planning the Smoke + Mirrors Tour than any performance we've given to date, and it's something we'll always remember. We can't wait to show it to fans all over the world."

De trailer van het concertspektakel:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

8.00 uur: Adele aan de karaoke

Daar is 'ie dan. Na Stevie Wonder, Justin Bieber, Mariah Carey en Iggy Azalea neemt nu Adele plaats in de auto van TV-presentator James Corden. Tijd voor een potje karaoke en een aantal leuke anekdotes van de Britse wereldster! Ze vertelt onder andere dat ze drumt op 25 en zingt stukjes van 'Hello', 'Someone Like You' en 'Wannabe'.

Wat? 'Wannabe'? Da's toch van de Spice Girls? Precies ja. Check de carpool karaoke van Adele!

Ster advertentie
Ster advertentie