Nu op 3FM: -

Michael Jacksons Xscape nu te beluisteren

Vrijdag 9 mei 2014 - 13:12 uur

De nieuwe plaat van The King Of Pop is uit! Xscape ligt sinds vrijdag 9 mei in de winkels en is ook online te beluisteren. 

Bijna vijf jaar na de dood van hun idool kunnen MJ-fans hun hart ophalen: Xscape is officieel gereleased. Hoewel de tracklist van het album al twee weken te bewonderen is, staat de audio van de plaat sinds 9 mei online en ligt 'ie natuurlijk in de winkels. 

L.A. Reid maakte al ingezongen nummers MJ af

Producer L.A. Reid kreeg toegang tot het archief van de familie van Michael Jackson en vond een aantal nummers die door The King of Pop waren ingezongen. Hij werkte vervolgens samen met topproducers als Timbaland, Rodney Jerkins en John McClain om de songs een hedendaags geluid te geven.

Michael Jackson - Xscape

Op Xscape staan acht niet eerder verschenen, door L.A. Reid afgemaakte nummers van de in 2009 overleden zanger. Op de Deluxe-versie van het album staan ook de oorspronkelijke opnamen van Michael Jackson.

Michael Jackson - 'Love Never Felt So Good'

De eerste single van Xscape, 'Love Never Felt So Good', werd donderdag 1 mei tijdens de iHeartRadio Music Awards geprimeurd. Het nummer is in 1983 opgenomen, in dezelfde periode dat het beroemde nummer 'This Is It' werd geproduceerd.

Giel draait Michael Jackson als Laatste Plaat

Giel belde vrijdag 2 mei, toen de eerste single van Xscape net uit was, met Michael Jackson-fan Natasja. Zij wist nog helemaal niets van de nieuwe MJ-track en dus draaide Giel 'Love Never Felt So Good' voor haar. Beluister de track én de mening van Natasja hieronder:

En nu Xscape dan eindelijk daar is, vráágt dat gewoon om een lekkere MJ-plaat als afsluiter. Zo gezegd, zo gedaan! Giel draaide 'Loving You' vrijdag 9 mei als Laatste Plaat:

Michael Jackson - Xscape via Spotify

Check hier MJ's Xscape:

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen