3FM nieuws

Dagen in de rij voor Niall Horan: waarom wachten superfans zo lang voor dit concert?

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dagen in de rij voor Niall Horan: waarom wachten superfans zo lang voor dit concert?

De Ziggo Dome kleurt oranje voor Niall Horan, de man die als sinds One Direction ieders hart steelt. De ontzettend populaire artiest treedt twee avonden op de in Amsterdam met zijn albumtour voor The Show. Tientallen gillende fans stonden al sinds maandag in de rij om hun idool van zo dichtbij mogelijk te zien. Julien ging bij deze fans langs en had het met de Lovers over "queue regels", hun fandom en ergernissen bij concerten.

Dagen in de rij

De fans van Niall Horan winden er geen doekjes om: Ze doen er alles aan om hun Niall bijna aan te kunnen raken. En als ze daar dagen voor op straat moeten vertoeven, dan doen ze dat maar al te graag. Maar de Lovers krijgen maar weinig love voor hun dagenlange wachtrij. Ze krijgen vooral veel haat, op X gaan mensen los en slingeren tientallen haat reacties naar de hoofden van de "queuers".

Fan over de haatreactie die zij kreeg: “Ze hoopte dat ik flauw zou vallen. En als ik dan flauw zou vallen zouden ze op me gaan staan”. Met de mensen die gehaat hebben op de queuers weet deze fan wel raad: “Voor de mensen die op ons gehaat hebben. We heten niet voor niks Lovers. Treat people with kindness. When you’re with me, no judgment!” En zo is het. Bekijk de hele video van het Niall Horan avontuur met Jullie & Julien hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie