Calvin Harris maakt details derde album bekend

Donderdag 23 augustus 2012 - 14:44 uur

Florence, Kelis, Ellie Goulding en nog veel meer gastvocalisten op het nieuwe album van Calvin Harris dat de titel 18 Months heeft gekregen.

Hoewel er al vier singles van zijn verschenen, is het derde album van de Schotse producer en DJ Calvin Harris nog niet uit. Er was tot voor kort nog niet eens een titel bekend. NME meldt dat Calvin inmiddels meer details bekend heeft gemaakt.

Veel bekende stemmen op 18 Months

Calvin noemt zijn nieuwe album dat in oktober (2012) verschijnt 18 Months. Hij onthulde ook wie er allemaal te horen zullen zijn op het album. Dat is een indrukwekkende lijst: Kelis, Rihanna, Example, Nicky Romero, Ellie Goulding, Tinie Tempah, Florence, Dizzee Rascal, Neyo, Ayah en Dillon Francis.

Florence Welch en Calvin Harris

In het rijtje van Calvin staat o.a. Florence. Hij doelt op zangeres Florence Welch van Florence + The Machine. Zijn remix van Florence's 'Spectrum' kwam eerder al uit op single, maar dat is niet de track die op Calvins album komt. Florence werkte op haar beurt weer mee aan zijn liedje 'Sweet Nothing'. Verschillende bronnen melden dat dat Calvins vijfde single gaat worden.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen