The Backcorner Boogie Band bij Giel

Woensdag 18 juli 2012 - 13:23 uur

Giel zond vrijdagmorgen live uit vanaf de Zwarte Cross. En hij was niet alleen. The Backcorner Boogie Band speelde live in de studio!

De 12-koppige formatie rondom voormalig Jovink frontman Hendrik Jan Lovink The Backcorner Boogie Band haalt de mosterd niet uit het Achterhoekse Doesburg, maar aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, namelijk de zuidelijke staten van de VS. De bakermat van de Rock ’n Roll, Soul en Blues en dit zijn de ingrediënten waarmee The BBB aan de slag gaat op de debuutplaat “The Kotten Fields Sessions”.

The Backcorner Boogie Band live bij Giel

Maar voor Giel reisden ze weer even af naar de Achterhoek. Vrijdagmorgen speelden ze namelijk live bij Giel in de studio op de Zwarte Cross. En zaterdag 21 juli op het festival zelf. De band deed naast eigen werk ook een cover. Giel maakte zich daar van te voren een beetje druk over, maar dat was nergens voor nodig. The Backcorner Boogie Band weet moeiteloos 'Call Me Maybe' om te buigen tot een lekker rauw blues nummer. Bekijk de beelden hieronder:>> Meer info over de Zwarte Cross

The Back Corner Boogie Band - 'Better Days'

The Back Corner Boogie Band stond in februari al eens bij Giel op de Speelplaats. Geniet van het nummer 'Better Days'.

Luister vrijdagmorgen tussen 06:00 en 10:00 uur naar The Back Corner Boogie Band live bij Giel

>> Check de site van Giel

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen