3FM Talent

3FM Talent Elephant releast videoclip voor 'Calling'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Elephant releast videoclip voor 'Calling'

De heerlijke zwoele track 'Calling' van 3FM Talent Elephant is zojuist voorzien van een officiële videoclip. Niet dat het nummer nog veel meer nodig had, maar het beeld van de bandleden in een kas en op een groene weide onderstreept de dromerige en meeslepende klanken precies op de juiste manier.

Live favoriet

'Calling' is de openingstrack van de onlangs uitgekomen debuutplaat Big Thing, en is in de afgelopen periode uitgegroeid tot een absolute favoriet in de live set van de band. Net als nummers 'Hometown' en 'Only Love', is het moeilijk niet gehypnotiseerd te raken door de melancholische maar ook zonnige klanken die live perfect tot z'n recht komen.

Check hier de videoclip:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doe jezelf een plezier, en check wanneer de band bij jou in de buurt langskomt voor een show. Zo staat de band binnenkort nog in Bloemendaal, Into The Great Wide Open maar ook als klapper op de vuurpijl tijdens de aftershow van Tame Impala in AFAS Live; een band waar Elephant niet voor niets mee wordt vergeleken qua sound.

3FM Talent

Een maand voor de start van de coronapandemie werd Elephant opgericht. De band had voor ogen lekker te kunnen spelen, maar dat viel hierdoor helaas tegen. Sinds alles weer open is gaat het allemaal snel en heeft de band een clubtour achter de rug, hebben ze meerdere shows geopend voor DeWolff, en levert debuutplaat Big Thing alleen maar lovende woorden op. Elephant is er klaar voor en staat als een huis. Niet voor niets dat ze zijn uitgeroepen tot 3FM Talent.

Ster advertentie
Ster advertentie