3FM Talent

3FM Talent Elephant vertelt over hun favoriete platen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Elephant vertelt over hun favoriete platen

De band Elephant is sinds vorige maand 3FM Talent. Je hebt ze vast al op 3FM voorbij horen komen met 'Hometown', maar hier kun je de Rotterdammers nog wat beter leren kennen. In 'Wat Een Plaatje' vertellen ze je alles over hun favoriete muziek en waar ze hun inspiratie vandaan halen.

Elephant klinkt lekker zonnig

De band is opgericht ten tijden van de coronapandemie. Maar dat hoor je er niet aan af. Want de bandleden hebben eerder al samengewerkt met elkaar in andere formaties.

3FM-dj Herman is groot fan. Hij komt uit hetzelfde plaatsje als een deel van de bandleden en loopt voorop in het steunen van de band. Komend jaar staat het uitbrengen van hun debuutalbum op de planning en spelen ze hopelijk menig zaal plat. Een blik op de agenda laat shows met DeWolff zien, een aftershow voor Tame Impala en bijvoorbeeld het festival Into The Great Wide Open op Vlieland.

Tatoeage van Fleetwood Mac

"Wat zijn de drie platen die het meest voor jou betekenen?" Dat is de vraag die centraal staat in 'Wat Een Plaatje.' Elephant vertelt over Rumours van Fleetwood Mac. Bas: "De hooks, de teksten, de samenzang, legendarische nummers. Er is al zoveel gezegd over deze plaat maar hij hoort er gewoon bij."

En dat Elephant fan is van deze plaat, dat bewijzen ze doordat bandlid Kaj een tatoeage heeft om Fleetwood Mac te eren.

Bekijk de hele video en maak kans op hun debuutplaat

Ster advertentie
Ster advertentie