3FM Talent

Kersverse 3FM Talent Elephant speelt 'Hometown' in de 3FM Live Box

foto: Still
  1. Nieuwschevron right
  2. Kersverse 3FM Talent Elephant speelt 'Hometown' in de 3FM Live Box

Afgelopen maandag kregen Frank en Eva bezoek van de band Elephant. Frank en Eva omschrijven ze als zwoele indierock met een vleugje psychedelica en melancholie. In de 3FM live Box spelen ze een geweldige live versie van 'Hometown', de track die een aantal weken achter elkaar het clublied was. Ook kreeg de band tijdens het bezoek goed nieuws te horen, ze zijn namelijk vanaf heden 3FM Talent en dus extra vaak te horen op 3FM!

'Hometown'

Zwoele indierock met een vleugje psychedelica en melancholie maar de zon gaat altijd schijnen als je ze live hoort; leadzanger en gitarist Frank vind het een geweldige omschrijving. De band vertelt dat we deze sfeer ook zeker kunnen verwachten van hun debuutalbum Big Thing. Deze zal in het voorjaar van 2022 uitkomen. Een track die we in ieder geval kunnen verwachten op het album is 'Hometown'. Met dit zonnige liedje vulde Elephant de 3FM Live Box. Benieuwd hoe die klonk? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Een maand voor de pandemie werd Elephant opgericht. De band had voor ogen op lekker te kunnen spelen maar dat viel helaas tegen. Sinds alles weer open is gaat het allemaal snel. Momenteel hebben ze een clubtour, staan ze in het voorprogramma van DeWolff en als klap op de vuurpijl staan ze 30 augustus in de AFAS Live met Tame Impala. En zenuwen? Die hebben ze niet. Elephant is er klaar voor en staat als een huis. Niet voor niets dat ze deze week werden uitgeroepen tot 3FM Talent!

Ster advertentie
Ster advertentie