3FM Talent

3FM Talent Waltzburg schud je wakker met debuut-EP

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Waltzburg schud je wakker met debuut-EP

Latest News gaat over het proberen te doorbreken van onverschilligheid. Check de EP onderaan het artikel via Spotify of Deezer.

Verwende generatie

Volgens zanger Menno Krivokutya heeft de huidige generatie in principe alle middelen om iets moois te maken van het leven. "We zijn verwend, maar toch kunnen we er niet mee uit de voeten. Het is iets heel menselijks om te streven naar een gevoel van betrokkenheid en verbondenheid, maar ondertussen kiezen we allemaal voor ons eigen geluk en blijven we passief."

Latest News gaat over de persoonlijke drang om dit gevoel van onverschilligheid te doorbreken, en dit kan in hele trivale dingen zitten zoals het zoeken naar liefde op een avondje uit.

EP-cover

Menno werkt graag met de tragiek van het leven. "Ik ben gefascineerd door schilderijen uit de romantiek." Voor hun eigen cover-EP hebben ze zich dan ook flink laten inspireren door dit thema. Hij doet namelijk een beetje denken aan Der Wanderer Über Dem Nebelmeer, waarop je een man ziet uitkijken over een prachtig landschap.

Bron: Wiki

Op de cover van Latest News zie je ook een geweldig landschap, alleen... Niemand kijkt ernaar. De wandelaar op het bankje is in slaap gevallen, onverschillig tegenover de schoonheid van zijn omgeving.

Eindelijk bevallen

Na de release van de eerste twee singles 'Ghost' en Neon' was het hoog tijd voor het uitbrengen van een EP. Op Facebook schrijven ze dat de weg ernaartoe voelde als een zwangerschap die eindeloos duurde. "Nu gaan we eindelijk bevallen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister Latest News via Spotify of Deezer

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{deezer "https://www.deezer.com/en/album/70968532"}

3FM Talent

Waltzburg maakt eigenzinnige indie, geschreven door een pessimistische slaapkamer-producent en tot leven gebracht met zijn beste vrienden. In augustus werd de band uitgeroepen tot 3FM Talent. Wil je ze live zien? Dat kan! Waltzburg gaat namelijk op tour. Ze spelen vier shows in eigen land.

Ster advertentie
Ster advertentie