3FM Talent

3FM Talent MAXINE speelt 'Hurting Me' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent MAXINE speelt 'Hurting Me' in de 3FM Live Box

Multitalent én 3FM Talent MAXINE was te gast bij de Ochtendshow met Mark en Ramon op 3FM, waar ze haar nieuwste liedje 'Hurting Me' kwam spelen. De track kwam deze maand uit en is de opvolger van 'Only Us', waar de artiest 3FM Talent mee werd.

Liedjes schrijven

MAXINE is lekker bezig. Iets meer dan drie maanden geleden werd ze verkozen tot 3FM Talent, bracht in korte tijd meerdere nummers uit, en staat binnenkort in het voorprogramma van RONDÉ.

Tegen Mark en Rámon vertelt ze dat nu dan ook extra druk is met liedjes schrijven, iets wat ze al langer doet voor artiesten als Son Mieux, Roxeanne Hazes en Maan, maar nu ook zelf performen: "Het liedjes schrijven staat voor mij altijd vooraan, daar begon ik ook mee. Het zingen is daarnaast een extra cadeautje voor mij om te doen".

'Hurting Me'

MAXINE schreef 'Hurting Me' in Stockholm over haar eigen persoonlijke situatie. De track gaat over iemand leren kennen waarvan je al weet dat het niet goed voor je gaat zijn. Hij of zij behandelt je niet op de manier zoals je dat verdient, terwijl jij dat juist wel doet. Op haar Instagram vertelt ze hierover: "This is for everyone out there being stuck in a situationship that’s doing nothing than hurting you in the end. We deserve better than that"

Check de live versie van de track in de 3FM Live Box hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie