3FM Talent

3FM Talent MAXINE brengt nieuwe single 'Hurting Me' uit

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent MAXINE brengt nieuwe single 'Hurting Me' uit

MAXINE timmert hard aan de weg. Met het liedje 'Only Us' werd ze 3FM Talent en nu is daar het langverwachte vervolg in de vorm van 'Hurting Me'. Beluister het liedje hieronder!

3FM Talent MAXINE

Na het schrijven voor al jouw favoriete artiesten zoals Son Mieux en Maan, brengt MAXINE sinds kort liedjes onder haar eigen naam uit. Met 'Only Us' is ze 3FM Talent geworden, maar 'Hurting Me' is het vervolg. Luister de track hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 'Hurting Me'

MAXINE schreef het liedje in Stockholm over haar eigen persoonlijke situatie. 'Hurting Me’ gaat over iemand leren kennen waarvan je al weet dat het niet goed voor je gaat zijn. Hij of zij behandelt je niet op de manier zoals je dat verdient, terwijl jij dat juist wel doet. MAXINE: "This is for everyone out there being stuck in a situationship that’s doing nothing than hurting you in the end. We deserve better than that"

Ze sluit af met nog één laatste boodschap voor iedereen die zich in bovenstaande herkent: "Don’t ever stop trying to fall in love just because some idiot broke your heart." En zo is het!

Meer MAXINE?

Wil je meer MAXINE? Check dan hieronder haar aflevering van 'Wat Een Plaatje' waarbij je de singer-songwriter leert kennen aan de hand van haar favoriete platen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie