3FM Talent

3FM Talent Maxine speelt 'Only Us' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Maxine speelt 'Only Us' in de 3FM Live Box

Maxine werd eerder deze week al uitgeroepen tot Sanders Vriendenteam, en nu stond ze vanmorgen ook in de 3FM Live Box om haar eigen track 'Only Us' en een prachtige cover van 'What You Do To Me' van Blanks te spelen!

'Only Us' / 'Voor Altijd'

Vandaag is een bijzondere dag voor maxine. Haar track 'Only Us' is namelijk uit in het Nederlands! 'Voor Altijd' is eigenlijk een aanvulling op de Engelstalige versie. Ze schreef het nummer samen met Blanks, die je misschien ook wel kent als 3FM Talent. In de 3FM live Box speelt Maxine een combinatie van de twee versies. Zelf vindt ze beide versies super leuk en daarom is een combinatie van de twee natuurlijk een mooie oplossing! Benieuwd hoe dit klonk? Check het optreden van Maxine hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'What You Do To Me'

Naast haar eigen track deed Maxine ook nog een cover. Hiervoor koos ze de track 'What You Do To Me' van haar medeschrijver Blanks! Maxine vertelt dat het haar een mooi idee leek. "Het leek me een leuke tribute naar hem omdat hij ook zoveel voor mij heeft gedaan". De zangeres steekt de track in een ander jasje. Luister 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie