3FM Talent artiesten

Elephant en Maxine

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Elephant en Maxine

Tweemaal prijs want zowel Maxine als Elephant zijn deze week benoemd tot 3FM Talent. Hieronder lees je meer over de kersverse talenten!

Elephant

Ze noemen zichzelf zonnig, melancholisch waarbij alles in een majeur-sleutel staat. Die omschrijving past erg goed bij de Rotterdamse band Elephant. En vanaf vandaag zijn ze 3FM Talent. Je gaat ze daarom vaker horen hier op 3FM!

De band is opgericht in het jaar waarin een virus hun hele branche bijna de nek omdraaide. Toch klinkt het alsof ze al jaren met elkaar samenspelen. En dat klopt ook: ze hebben al eerder samen in andere formaties samen gespeeld.

3FM-dj Herman komt uit hetzelfde plaatsje als een deel van de bandleden en loopt voorop in het steunen van de band. Daarmee heeft hij de rest van de 3FM-dj's weten te overtuigen. Komend jaar staat hun debuutalbum op de planning. Opgenomen in Utrecht samen met Pablo van de Poel (gitarist en frontman DeWolff). Check hieronder de single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maxine

Maxine is een Nederlandse songwriter die sinds kort ook onder haar eigen naam tracks uitbrengt. Met 'Only Us' is ze dus nu 3FM Talent en ga je haar de komende tijd extra vaak horen op 3FM.

Als artiest ken je haar misschien nog niet, maar haar liedjes al zeker wel. Zo schrijft ze namelijk al een tijdje voor een groot aantal andere artiesten waaronder Son Mieux en Maan. Songwriters moeten hard werken: "Ik gok dat ongeveer 5 van de 100 liedjes daadwerkelijk worden uitgebracht", aldus Maxine.

Zomerse liefde

Op haar single 'Only Us' zingt ze over een zomerliefde die iedereen wel eens heeft meegemaakt. Alles is perfect en de zomer mag voor altijd duren. Toch is het einde in zicht en moet je afscheid van elkaar nemen. Die ervaringen heeft Maxine proberen vast te leggen. Check 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie