3FM Talent

Jason Waterfalls is 3FM Talent van december

  1. Nieuwschevron right
  2. Jason Waterfalls is 3FM Talent van december

Jason Waterfalls? Waarom klinkt dat zo bekend? Waarschijnlijk omdat girl group TLC ooit een hit had in de jaren negentig over chasing waterfalls. Toch zou een vergelijking tussen deze twee een grote fout zijn. Deze Utrechtse rockers pakken het namelijk heel anders aan en daarom zijn ze 3FM Talent van de maand december.

Ze hebben iets weg van Nothing But Thieves, maar ook 3FM Talents The Overslept en Call It Off... Van die eerste (The Overslept) hebben ze zelfs al regelmatig het voorprogramma gedaan. Het is duidelijk: Nederland heeft er weer een heerlijke rockband bij. Je mixt catchy meezingrefreintjes met een heleboel gitaren en drums en je krijgt het geluid van Jason Waterfalls.

Philip Freriks

Naar aanleiding van het pijnlijke openbare ontslag van Philip Freriks besloot Sander de mannen van Jason Waterfalls, onverwachts te overvallen met twee leuke primeurtjes voor de band. Ze zijn 3FM Talent en spelen op Eurosonic Noorderslag 2019! Toen Sander dit tussen neus en lippen door vertelde, reageerden ze bijna net zo verrast als Philip Freriks. Dat ging ongeveer zo:

Pick Up The Pieces

Zolang is de band nog niet bezig maar toch hebben ze al aardig wat muziek uitgebracht. Op 3FM ga je de komende tijd hun single 'Pick Up The Pieces' voornamelijk horen. Check hier hoe die live klinkt in de 3FM Livebox bij Sanders Vriendenteam:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer muziek

Heb je niet genoeg aan 'Pick Up The Pieces'? Gelukkig is er meer en zeker de moeite waard om even te checken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie