3FM Serious Request

Nellie verloor haar vrouw aan ALS en draagt een gedicht van haar voor

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Nellie verloor haar vrouw aan ALS en draagt een gedicht van haar voor

Deze week komen allerlei verhalen voorbij bij 3FM Serious Request, ze zijn heel uiteenlopend maar elke keer weer hartverscheurend. Zo stond Nellie voor de brievenbus, zij verloor een jaar geleden haar vrouw Marleen aan de gevolgen van ALS.

"Ze was een vrouw uit duizenden"

Ondanks dat Marleen ziek was, bleef ze altijd een positieve vrouw en probeerde ze iedereen aan het lachen te maken vertelt Nellie. "Ze was heel krachtig, dat is de reden dat ik het volhield." Naast dit mooie verhaal wat Nellie vertelt over haar vrouw, heeft ze ook een gedicht van Marleen meegenomen. "Ze heeft haar eigen afscheid geregisseerd en daarbij heeft ze een gedicht voor mij geschreven. Het was geen afscheid, maar een ode aan haar leven."

Bekijk hieronder het prachtige gedicht.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie