3FM Serious Request

Julia Heetman te gast in Het Glazen Huis: “Ik wil graag radio-dj worden”

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Julia Heetman te gast in Het Glazen Huis: “Ik wil graag radio-dj worden”

De 26-jarige content queen Julia Heetman maakt video's voor Youtube, Tiktok, Instagram en sinds kort heeft ze ook een podcast. Ze vindt het geweldig om te gast te zijn in Het Glazen Huis: “Ik wil ook graag radio maken.”

Sophie zou het wel gezellig vinden als Julia haar collega wordt. “Heel creepy en gênant om dit te zeggen, maar ik wil gewoon écht graag vrienden met jou zijn." Dat vindt Julia wel prima en zo ontstaat er weer een nieuwe vriendschap in Het Glazen Huis.

Sophie en Julia

foto: 3FM

Julia heeft alleen wel wat voorwaarden als ze zelf in Het Glazen Huis zou zitten. “Ik wil wel mijn eigen huisgenoten uitkiezen.” Dat snapt Sophie wel, maar met Wijnand en Barend is ze content.

"Niemand mag vergeten worden"

Om Julia dichter bij haar radiodroom te laten komen, mag ze alvast een plaatje aanvragen. Daar heeft Julia een prachtige donatie van wel 150,- voor over. Ze gaat voor I’ve Got A Name van Jim Croce. “Ik heb dit nummer gekozen omdat iedereen een naam draagt en daar ben je het hele leven mee bezig, dit definieert jou en niemand mag vergeten worden, ook niet mensen met ALS.”

Om alvast de fijne kneepjes van het radiovak onder de knie te krijgen, mag Julia van Sophie zelf haar eigen plaat instarten. “Jij wil bij de radio komen werken, nou dan mag je laten zien wat je kan!"

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie