3FM Serious Request

Wil jij een persoonlijke videoboodschap van OG3NE?

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij een persoonlijke videoboodschap van OG3NE?

De zussen van OG3NE zijn op dag vier op bezoek in het Glazen Huis in Nijmegen. De drie zijn al jaren ambassadeurs van Stichting ALS Nederland en daarom willen zij zich natuurlijk ook tijdens 3FM Serious Request inzetten om geld op te halen voor dit belangrijke doel. "We herkennen veel van de ziekte van onze moeder."

Ambassadeur van Stichting ALS Nederland

Al sinds 2015 zijn de drie zussen ambassadeur van Stichting ALS Nederland. Ze kwamen voor het eerst in aanraking met de stichting doordat hun buurman ALS had. Na een optreden bij de stichting werden ze diep geraakt en besloten ze zich langdurig in te zetten. "Daar zagen we hoeveel de ziekte ALS met mensen doet. Ook zijn de verhalen voor ons deels herkenbaar. Onze moeder had botkanker waardoor ze verlammingsverschijnselen kreeg en niet meer kon praten. Dat zie je bij ALS ook."

Artikel gaat door na het fragment

Prachtig optreden

Tijdens hun bezoek aan het Glazen Huis gaf OG3NE een prachtig optreden van 'Lights and Shadows' en 'Christmas on my Doorstep'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bied mee op een persoonlijke videoboodschap

OG3NE heeft ook een item voor de veiling. Dus ken jij een super OG3NE-fan die je een mooie persoonlijke videoboodschap wil toesturen van de drie zussen? Bied dan mee!

Ik wil een OG3NE videoboodschap

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie