3FM Serious Request

Leaf in je huiskamer!

  1. Nieuwschevron right
  2. Leaf in je huiskamer!
Gisteravond was het gezellig druk in de huiskamer van Douwe Top in Doezum: Leaf kwam langs om te spelen!Top, dat was de avond van Douwe Top uit Doezum (Groningen) gister: Leaf gaf gewoon een concert in z'n huiskamer! Hij bood op de veiling 1000 euro en dat leverde hem een privéconcert van de Utrechtse band op.

Collecte
Al z'n vrienden en familie waren erbij en haalden samen nog eens 500 euro op voor de vluchtelingen.

Super!
'Wonderwoman', 'Motherfucker', 'New Song'; Leaf speelde ruim een uur en dat leverde een knus, intiem en uiteraard onvergetelijk concert op. Echt alle handjes gingen de lucht in en zelfs Douwes hond had een topavond. "Super, helemaal te gek!", vond Douwe.

De Jeugd van Tegenwoordig
En in Amsterdam zitten vanavond alle vrienden van Ruud Tol waarschijnlijk bij hem thuis, want dan geeft De Jeugd van Tegenwoordig een concert in zijn huiskamer! Ruud had er op de veiling maar liefst 1031 euro voor over en ontvangt de band nou in z'n living.

Willie Wartaal, Vieze Fur en P. Fabergé zijn zich nu nog vlakbij aan het opwarmen, want die wonen ook in Amsterdam. Maar de collectebus staat al klaar!

Racoon
Wil je ook graag een feestje in je huis, zonder dat je zelf de cd-kast moet aanboren? Haal dan the pro's in huis! Bied op de veiling en wie weet komt Racoon bij jou langs!

>> Bied op de veiling van Racoon!
Ster advertentie
Ster advertentie