3FM Serious Request

Publiekslieveling Olof van B&B vol liefde in Het Glazen Huis!

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Publiekslieveling Olof van B&B vol liefde in Het Glazen Huis!

Sophie kan haar geluk niet op, ze heeft het afgelopen jaar (samen met ongeveer de rest van Nederland) maar één favoriet TV-programma gehad: B&B vol liefde! Olof gaf zich op voor de datingshow en reisde af naar een B&B in Portugal voor de liefde. En vandaag reisde hij af naar het Glazen Huis in Nijmegen.

In Portugal sloeg de vonk op B&B eigenaar Marian dan niet over, maar eenmaal weer terug in Brabant sloeg Olof alsnog een dame aan de haak. Waar natuurlijk helemaal niks mis mee is. Zijn geliefde is zelfs mee naar Het Glazen Huis en zwaait nog even verliefd naar Olof.

Ontmoeting via Facebook

De twee ontmoeten elkaar, zoals dat gaat, via Facebook. Olof vertelt hoe dat ging. “Het ging een beetje lopen via social media. Haar kleindochter keek naar het programma en zij spoorde haar oma aan om mij een berichtje te sturen.”

Veiling-item

Sinds Olofs deelname aan de succesvolle datingshow, kan hij niet meer normaal over straat. Daar kan hij wel wat mee! Mensen mogen tegen een bijdrage met hem op de foto buiten, dat het stormt maakt hem niet uit. “Ik doe alles voor het goede doel!”

Daarnaast kun je als echte liefhebber ook bieden op een gesigneerde tas die Olof heeft gekregen tijdens de reünie-uitzending! Prima veilingitem als je het ons vraagt.

Bieden maar!

Heb jij het nieuwe seizoen van G&H vol liefde al gezien?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie