3FM Serious Request

Roel Maalderink van Plakshot komt langs bij het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Roel Maalderink van Plakshot komt langs bij het Glazen Huis

Dat de 3FM-dj’s in het Glazen Huis in quarantaine zitten, betekent niet dat er geen gasten langs kunnen komen! Op de woensdagochtend van 3FM Serious Request 2022 staat niemand minder dan Roel Maalderink aan de brievenbus.

Je kent Roel Maalderink van zijn superpopulaire Voxpop-video’s op internet, waar hij gewone mensen op straat onverwachte en scherpe vragen voorlegt, of van zijn satirische programma Plakshot op NPO 3.

Hij komt langs bij het Glazen Huis om bij 3FM-dj Rob Janssen om zijn favoriete plaat van Editors aan te vragen, te praten over het nieuwe seizoen van Plakshot, en een bijzonder veilingitem aan te bieden!

Video niet beschikbaar

Aandacht voor kinderen

Eerst vertelt Roel nog even waarom het doel van 3FM Serious Request dit jaar, stichting Het Vergeten Kind, hem persoonlijk aanspreekt.

“In het nieuws gaat het vaak over van die kleine dingetjes, vandaag bijvoorbeeld ook weer, dat er dan twee dj’s corona hebben,” grapt Roel, “terwijl de echt grote nieuwsgebeurtenissen, ik bedoel, hoeveel kinderen in Nederland er opgroeien in armoede, of opgroeien in andere verschrikkelijke omstandigheden, daar hoor je eigenlijk vaak heel weinig over. Daarom vind ik deze actie ook zo goed, dat we met z’n allen daar eens bij stilstaan.”

Video niet beschikbaar

Jouw gezicht in Plakshot

Plakshot wordt opgenomen in de huiskamer van Roel, waar altijd prominent een fotolijstje in beeld te zien is: "In dat fotolijstje zit een foto van onze overleden kat Loekie, maar goed, die is alweer een tijdje overleden", vertelt Roel. "Ik dacht, misschien is het tijd dat Loekie uit dat fotolijstje gaat, en is het leuk om de inhoud van dat fotolijstje te veilen!”

Jazeker: jij kunt met je snoet volop in beeld te zien zijn in het nieuwe seizoen van Plakshot. Roel: “Bij de seizoenspremière, zondagavond op NPO3, met jouw hoofd, of een ander lichaamsdeel maar bij voorkeur hoofd, in dat fotolijstje bij mij in de woonkamer, op beeld.”

Bieden maar!

Ben jij een superfan van Plakshot? Of vind je gewoon dat meer mensen jouw prachtige gezicht zouden moeten zien, en kun je daarbij wel de exposure gebruiken van een massamedium als televisie? Klik dan hier en bied!

Bied op het veilingitem van Roel Maalderink!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie