3FM Serious Request

Frank Lammers verloot Ferry audio-kerstkaart

foto: Foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank Lammers verloot Ferry audio-kerstkaart

Acteur Frank Lammers bezoekt het Glazen Huis op de laatste dag van 3FM Serious Request 2021. Natuurlijk heeft hij ook een actie, hij verloot audio-kerstkaarten die hij inspreekt in zijn rol als Ferry.

"Oh shit, oh shit!", roept 3FM-dj Rob Janssen als Frank Lammers de studio binnenkomt. Rob doet Frank nog wel eens na, of nouja, het karakter Ferry.

Klinkt Rob het net zo goed als de echte Ferry?

"Niet slecht," vindt Frank de imitatie van Rob. Maar Frank kans zelf ook aardig immiteren en doet even lekker mee met het volgende nummer:

Een audio-kerstkaart

Frank had natuurlijk ook iets in de aanbieding voor het Wereld Natuur Fonds. Luisteraars konden meedingen naar een audio-kerstkaart van Ferry.

Beluister de winnende audio-kerstkaarten hier:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie