3FM Serious Request

Annefleur en Vera dagelijks te zien op NPO 3 met 3FM Serious Request: VeilingTV

foto: NTR/Annemieke van der Togt
  1. Nieuwschevron right
  2. Annefleur en Vera dagelijks te zien op NPO 3 met 3FM Serious Request: VeilingTV

3FM Serious Request staat naast het plaatjes aanvragen voor een donatie natuurlijk ook bekend om zijn geweldige veiling. In acht dampende minuten loodsen Annefleur Schipper en Vera Siemons je door de tofste veilingitems heen. Iedere dag check je 3FM Serious Request VeilingTV op NPO 3 om 19:25.

Kijk hier de aflevering van VeilingTV met Jip van de Toorn

Kijk hier de aflevering van VeilingTV met Bizzey

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie