3FM Serious Request

KUZKO speelt ‘Penelope’ live bij het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. KUZKO speelt ‘Penelope’ live bij het Glazen Huis

Dat is nog eens energiek wakker worden! Op vrijdagochtend komt 3FM Talent KUZKO langs bij het Glazen Huis om live te spelen. En bandleden Sam en Dani doen ook nog eens een prachtige donatie voor stichting Het Vergeten Kind!

Het was een kort nachtje voor de lezen van KUZKO, vertellen bandleden Sam en Dani aan 3FM-dj Rob Janssen. Gisteravond stonden ze namelijk nog op te treden in poppodium Rotown in Rotterdam.

Gelukkig was het het slaaptekort waard, want het was een vette show, aldus Dani. “En,” voegt ze nog toe, “we hebben iets leuks mogen doen: de opbrengst van alle merch die Maxine en wij verkocht hebben, doneren we vandaag.” En dat heeft een prachtig bedrag opgeleverd: “Het heeft 400 euro opgebracht!”

Kijk hier het fragment terug:

KUZKO speelt in de kerststal naast het Glazen Huis ook nog een (ondanks de korte nacht) superenergieke versie van hun liedje ‘Penelope’.

Kijk dat optreden hier terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie