3FM Serious Request

Dit kan Het Vergeten Kind met jouw donatie voor 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit kan Het Vergeten Kind met jouw donatie voor 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich dit jaar samen met Het Vergeten Kind en heel Nederland in voor de 100.000 vergeten kinderen in dit land. Hieronder vind je wat er met jouw donatie gedaan kan worden. Help licht te brengen in het leven van vergeten kinderen.

Hoe kun je in actie komen?

In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) komt Nederland weer in actie tijdens 3FM Serious Request. De 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen maken 24 uur per dag live-radio en televisie vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Ook dit jaar kun jij je weer inzetten. Hoe? Door in actie te komen en geld op te halen, binnenkort weer een plaatje aan te vragen op de radio of simpelweg door een donatie te doen.

Het Vergeten Kind

In Nederland verkeren 100.000 kinderen in diepe nood. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen, zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Soms is de situatie zo onveilig dat ze uit huis worden geplaatst. De trauma’s laten diepe sporen na. Kinderen voelen zich daardoor ongewenst, ongeliefd en eenzaam. Als wij ze helpen, maken zij kans op een betere toekomst!

Hoe doen we dat?

Met 3FM Serious Request willen we kinderen laten zien dat zij wel liefde en aandacht waard zijn. Dat doen we door dit jaar in actie te komen oor Het vergeten Kind. Zij halen kinderen nú uit hun negatieve leefklimaat, waardoor ze in een fijne omgeving even gewoon kind kunnen zijn. Geen zorgen, maar je geliefd voelen, spelen, vrienden maken en weer opladen.

  • Voor €10,- krijgt 1 kind een blijvende herinnering. Vaak hebben deze kinderen geen foto’s van zichzelf. Daarom krijgen ze na een activiteit een ingelijste foto en een complimentenboekje waarin ze terug kunnen lezen hoe waardevol ze zijn.
  • Voor €25,- bezorgen we 1 kind een onvergetelijke middag met intensieve begeleiding.
  • Voor €45,- trainen we 1 vrijwilliger die een vergeten kind pedagogisch kan begeleiden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie